Turnitin (İntihal engelleme analiz programı)

17 Ağu

Değerli Öğretim Üyeleri;

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak Üniversitemiz akademik personelinin çalışmalarına yardımcı olmak, öğrencilerin tez, ödev vb. belge türlerinin analizlerinde kullanmaları amacıyla Turnitin (İntihal engelleme analiz programı)'nın aboneliği yapılarak üniversitemiz akademisyenlerinin kullanımına sunulmuştur. Programın kullanımına yönelik dosyaları aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Akademisyenlerimizin programı kullanabilmeleri için gerekli olan kullanıcı tanımlamaları sisteme yapılmış olup, kullanıcılarımın e-posta adreslerine gelen linkleri kullanarak sistemi aktif hale getirmeleri gerekmektedir. Programın kullanımına yönelik eğitim semineri dönem açılışından sonra gerçekleştirilecektir. Program ile ilgili detaylı bilgi almak için :

Başkanlığımız Şube Müdürü Mürsel KÖSEOĞLU'na 1451 nolu dahili hattan erişebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Turnitin (İntihal engelleme analiz programı) Bilgileri :

Erişim adresi : http://turnitin.com/tr/