Online Yayın İstek Formu-

A. Üniversitemiz Mensuplarının Dışarıdan Ödünç Yayın  İsteme Koşulları ;

1. İstanbul Üniversitesi mensubu öğretim elemanları ve çalışanları şahsen, üniversitemizde yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler ise danışmanları aracılığıyla diğer kütüphanelerden ödünç kitap isteği yapabilir.

2. Bir kişi tarafından en fazla 5 yayın istenebilir.

3. İsteyen kişinin işyeri dahili ve ev telefonu bildirilmelidir.

4. Yayın(lar)ı getirme ve gönderme için ödenen kargo/posta ücreti kullanıcıya aittir.

5Başvuru yapabilmek için ...........@duzce.edu.tr uzantılı bir e-posta hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

6. Getirilen kitapların kullanım süreleri, yayını gönderen her kütüphaneye göre farklılık göstermektedir.

7. Ödünç  verilen yayınlar, teslim tarihinden en az iki gün önce kütüphanemize eksiksiz ve yıpratılmamış halde teslim edilmelidir.

8. Kullanım süresini uzatmak isteyen kullanıcılar, bir hafta önceden kütüphanemize başvurarak, ilgili kütüphanenin kuralları dahilinde uzatma yapabilir.

9. Aynı istek formu yayın fotokopisi getirtmek için de kullanılmaktadır. Fotokopi istekleri için istek yapılan karşı kütüphanenin kuralları geçerlidir (ücret vb.)

10- İstenilen yayınların geliş süresi yurtiçi ve yurtdışı olmasına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Kitap ve/veya Tez Talep Formu için TIKLAYINIZ.

Makale Talep Formu için TIKLAYINIZ.