ULAKBİM-EKUAL (Elektronik Kaynaklar Ulusal Akademik Lisansı) icerik genisletme calismalari hk.

Değerli Kullanıcılarımız ;

ULAKBİM-EKUAL (Elektronik Kaynaklar Ulusal Akademik Lisansı) kapsamında OVID LWW Total Access veri tabanı içerik genişletme çalışmaları aşağıdaki gibi güncellenerek kullanıma sunulmuştur. ULAKBİM tarafından gönderilen detaylı bilgi aşağıdaki gibidir. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Sayin Liste Uyeleri,

EKUAL icerik genisletme calismalari kapsaminda, halen erisime acik bulunan OVID LWW Total Access veri tabani icin cilt 1, sayi 1'den 2012 yili sonuna kadar olan arsiv (backfile) sayilarini icerecek sekilde LWW Comprehensive Archive paketi satin alma anlasmasi yapilarak uyelerimizin kullanimina sunulmustur.

Bu anlasma ile, tip bilimleri alaninda onemli bir yere sahip olan LWW Total Access dergilerinin guncel sayilarinin yani sira, arsiv sayilarina da kesintisiz erisim saglanmis olup, lisans sonrasi surekli erisim haklari da (perpetual access) garanti altina alinmistir.

Ayrica; asagida yer alan dernek yayinlarina da ilave icerik olarak 2017 yili itibariyle erisim saglanabilecektir.

Title

ISSN

Society/
Proprietary

Translational Journal of the American College of Sports Medicine

American College of Sports Medicine

Rehabilitation Nursing Journal

Association of Rehabilitation Nurses

JBJS Journal of Orthopaedics for Physician Assistants

Society

Journal of Bone and Joint Surgery, Inc.

JBI Database of Systematic Reviews and Implementation Reports

Joanna Briggs Institute

Frontiers of Health Services Management

American College of Healthcare Executives

Journal of Healthcare Management

American College of Healthcare Executives

Bilgilerinize sunar, bu vesile ile yeni yilinizi kutlar esenlik dolu gunler dileriz.

Halise ÖZDEMİRCİ
Uzman