VERİ TABANI ANKET ÇALIŞMASI

08 Eyl

VERİ TABANI ANKET ÇALIŞMASI

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla her yıl e-kaynak abonelikleri gerçekleştiriyoruz. Her yıl bir sonraki yılın elektronik kaynak aboneliklerini gerçekleştirebilmek, abonelikleri belirleyebilmek amacıyla web üzerinden Anket çalışması yapmaktayız. Elektronik kaynak abonelik maliyetlerinin yüksek olması sebebiyle anketi değerlendirirken ihtiyaçların ön planda tutulması Üniversitemiz ve Başkanlığımız açısından bütçe uygulamaları açısından fayda sağlayacaktır. Kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimler ve veri tabanı kullanım istatistikleri yıllık yayın aboneliklerimize karar vermemizde büyük fayda sağlamaktadır. Bu amaçla 2017 yılı aboneliklerini belirleyebilmek amacıyla aşağıdaki linkteki Veri tabanı anket çalışmasını kurum e-posta adres ve şifrenizle giriş yaparak 15.11.2016 tarihine kadar doldurmanız gerekmektedir. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Anket Linki :

Ayrıca Anket ve diğer konularda detaylı bilgi ve yardım almak amacıyla Daire Başkanlığımız Şube Müdürü Mürsel KÖSEOĞLU'na 1451 nolu dahili hattan erişebilirler.

İyi çalışmalar.